origo-kvitfjell

Velkommen til Origo - Kvitfjells nye midtpunkt

I matematikkens verden er Origo punktet der alle akser møtes. I vakre Kvitfjell er Origo plassen der alle gode ting finner sammen. Snø, sol, ute- og innerom, familie, venner, sommer og vinter. Fritid og gode liv som virkelig kan nytes. 


En helt rå beliggenhet

Det kanskje mest unike ved Origo er den helt spesielle beliggenheten, med umiddelbar nærhet til alt som er viktig for den ultimate Kvitfjell-opplevelsen året rundt.

Tett på bakkene, skiløypene, turstiene og med spisesteder av høy kvalitet en liten spasertur unna. Alle sier at beliggenhet er det viktigste når man velger fritidsbolig - og det har vært noe av det viktigste ved plasseringen av Origo. Bare sjekk nærheten til alt som er viktig for å trives på fjellet, og en reisevei til fritidsboligen som er både komfortabel og rask.


31 nye leiligheter like ved Tyrihanstunet

På tradisjonsrike Tyrihanstunet finner du sjarmerende spisesteder i tradisjonell lokal byggestil, tett på bakkene på vestsiden av Kvitfjell.

Byggene er tilpasset tomten og tar hensyn til hverandre, slik de er plassert rundt i tunet. Her er alt man trenger nært og lett tilgjengelig, men samtidig fredelig og stille.

Prosjektets stilrene leiligheter er fordelt på flere hus som sammen danner en hyggelig fjellgrend. I Origo er det lett å finne leiligheten som passer akkurat ditt behov. Prosjektet har et stort spenn av leilighetsstørrelser. Origo kan tilby alt fra arealeffektive 3-roms, romslige 4-roms og større 5-roms med separat TV-stue. 

Alle leilighetene har vannbåren gulvvarme, tilgang til underjordisk garasje, låsbare boder med oppvarming for lagring av ski og støveltørk, i tillegg til felles sauna på tunet. Leilighetene er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet, Logg Arkitekter.


“Følelsen av å være på hytta har vært viktig i utformingen. Du går alltid rett inn i leiligheten utenfra, og ser ut på flere vakre bygg spredt rundt det trivelige tunet: Det gir en hyggelig følelse av hyttebebyggelse,” 


Jon Bjørgum
Siv. Ark/Partner/Daglig leder,  Logg Arkitekter

 • Planlegging

  Venter på godkjenning

 • Salget er i gang

  Mars 2023

 • Byggestart

  Juni  2023

 • Planlagt innflytting

  Q4 2024

Moderne leiligheter med lun hyttefølelse

Leilighetene i Origo har en høy og moderne standard med gjennomtenkte og åpne planløsninger. Store vindusflater gir en nærhet til den flotte naturen utenfor, og skaper samtidig en hyggelig atmosfære og lun hyttefølelse.

Vegger og tak leveres i beiset gråbrunt glattpanel, og på gulv leveres 1-stavs gråtonet eikeparkett samt terazzo-fliser på bad og entré/gang. Det vil være vannbåren gulvvarme på kjøkken, stue, gang og soverom, og elektrisk gulvvarme på badene.

Leilighetene vil ha et godt inneklima med balansert ventilasjon som kan reguleres med et aggregat i leiligheten. Det leveres også fiber, med mulighet for tilkobling av TV/bredbånd.

• Velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer

• Lekre flislagte baderom

• Kjøkken-/stueløsning med store vindusflater

• Bergvarme med vannbåren gulvvarme

• Oppvarmet garasjeplass med elbillader

• Oppvarmet skibod + ekstra utebod


Leilighetene i toppetasjen i hvert bygg er ekstra godt utstyrt:

• Åpen himling med ekstra god takhøyde

• Expo Nova-kjøkken

• Biopeis i stuen

Kjøkken fra Expo Nova og Biopeis er tilgjengelig som tilvalg for øvrige leiligheter.

Ekte uteliv

Origo omfavner de gode uterommene, hvor det er godt å bruke tid med venner og familie. Slik livet på hytta skal være – det sosiale midtpunktet.

Fra leiligheten deres i Origo ligger nesten alle fasiliteter og aktiviteter innen behagelig gå- eller stakeavstand.

De vakre byggene omkranser selve hjertet: Et stort lunt tun som inspirerer til uteaktiviteter og lek for store og små. Her er det ingen biler som forstyrrer og de voksne kan kose seg i solveggen, mens barna løper fritt.

Moderne og intimt, tradisjonelt og ekte.

Den viktige egentiden

Midt på tunet ligger et lekkert bygg hvor patinaen etter få år med sol, vind og regn fra sørvest, vil få en lun og fin glød. Her finnes saunaen, en felles badstue med gode dusjfasiliteter hvor alle beboere kan booke egentid og bare nyte.


Friheten for barna

I stolheistraseen rett ved Origo, ligger spennende lekesteder for ungene etter at dagene i bakken er over. Her er det trygt og fritt, og de kan ake og bygge hopp.


Praktisk tunliv

På tunet rett ved saunaen er det plassert et praktisk bygg med boder - og godt skjult under bakken finnes en stor felles garasje hvor bilen kan stå trygt og godt over natten, fulladet og fri for snø og is. I tilknytning til garasjen er det også plassert et stort oppvarmet rom, inndelt med én bod til hver leilighet - perfekt for å sette skiene, og tørke våte støvler og annet utstyr.


Din egen sportsgarderobe

Her er det også rigget for skiprepp med smørebenk rett ved siden av bodene. Slik er alt lagt til rette for det ekte utelivet i Origo.

Se også