origo-kvitfjell

Matopplevelser på menyen

Mat og drikke | 15. mars 2023

Kvitfjell byr på gode matopplevelser i fleng, og fra Origo er veien kort til et stort utvalg restauranter og spennende spisesteder: Fra gourmetpølser i solveggen til fine dining med verdens vakreste utsikt.

En kort spasertur unna

Gondolen Fjellbistro ligger midt på Skitorget på Vestsiden, og serverer baristalaget kaffe, gode bakverk og solid lunsj laget helt fra bunn av. Nyt det deilige måltidet på den store terrassen med grill og bar for uteservering.

Gondolen Fjellbistro har en flott uteservering i dalen på Vestsiden. (Foto: Alpinco)Gondolen Fjellbistro har en flott uteservering i dalen på Vestsiden. (Foto: Alpinco)

Tyrihanstunet byr på god, fersk mat og perfekt beliggenhet tett ved bakken. Her finner du tre svært sjarmerende serveringssteder i norsk tradisjonell byggestil hvor menyene blant annet frister med klassisk Club Sandwich og hjemmelagede lunsjretter. Her er det også egen pizzeria, afterski og Raclette-servering på kveldstid. 

Lettvint finner du det sosiale cafélivet, og en bar med sportslige aktiviteter, lett mat og god drikke. Shuffleboard, dart og brettspill topper opplevelsen.

En liten tur med skiheisen

Varden restaurant ligger på toppen av skiheisen, høyt oppe med fantastisk utsikt med Rondane og Jotunheimen som bakteppe. 

Her er ski inn og ut, også på langrenn. En perfekt ramme for hjemmelaget frokost, smørbrød og et stort utvalg lunsjretter, i tillegg til vin- og tapaskvelder gjennom hele vintersesongen.


Bilde: Varden restaurant byr på gourmetmat og nydelig utsikt fra toppen av bakken. (Foto: Bubllik Polina)

Steder som er verdt turen

På andre siden av fjellet, finner du ikoniske Koia - et must for alle skielskere, med Norges hyggeligste afterski! Her nyter dere enkel og rask lunsjservering av høy kvalitet, god stemning og en atmosfære dere sent vil glemme.

På Østsiden finner du også flere serveringssteder som dekker til med de ekstra gode restaurantopplevelsene. På Beite serveres alpeinspirerte lunsjretter, Gudbrandsgard Hotell byr på minneverdige middager, mens Fôr er et snack og vin-sted med tapas, kaker og god drikke. 

Vær så god, i Kvitfjell er alt servert!