origo-kvitfjell

Entreprenør er valgt – nå bygger vi Origo!

Byggingen er i gang | 29.06.23

Det er en glede å fortelle at gravingen allerede er godt i gang - det er gode nyheter for alle som vil flytte inn i ny leilighet til julen 2024.

21 juni 2023: Bilde fra tomt. ferdig avskoget og klart til første spadetak. (Foto: Alpinco) 21 juni 2023: Bilde fra tomt. ferdig avskoget og klart til første spadetak. (Foto: Alpinco)

Etter en anbudsprosess er den lokale hytteprodusenten Tinde blitt valgt som hovedentreprenør for Origos første byggetrinn.

Hytteprodusenten har fått entreprisen på byggingen av de 31 leilighetene i første trinn av Origo, som Alpinco skal bygge nedenfor Tyrihanstunet på Kvitfjells vestside. Tinde vil starte produksjonen i fabrikken på Vinstra etter sommerferien, og vil være til stede på byggeplassen fra høsten. De første leilighetene er estimert å stå klare for innflytting i løpet av fjerde kvartal 2024.

 

Tre entrepriser i første byggetrinn

I tillegg til avtalen med Tinde, har Løype Anleggsdrift fra Gausdal fått entreprisen på infrastruktur, mens Pre-Con AS fra Kongsvinger har fått entreprisen på garasjeanlegget. De tre avtalene har en samlet verdi på 225 millioner kroner.

"Alpinco er godt fornøyd med å få lokale entreprenører med på laget. – Det var skarp konkurranse med mange lokale tilbydere"


Odd Stensrud, daglig leder i Alpinco

– Tinde kom med god margin best ut i anbudet på hovedentreprisen. Dette er en totalpakke som ikke bare handler om pris – vi har også vurdert kapasitet og gjennomføringsevne. Alpinco har hatt et godt samarbeid med Tinde i mange år, da de har bygget flere utleiehytter for oss på Varden-siden. Vi opplever at de er effektive og alltid leverer. At de nå tilpasser seg endringer i markedet og leverer også leilighetsprosjekter er bra, forteller Stensrud.

<p>Hva er det folk ønsker seg i Kvitfjell?</p>

Hva er det folk ønsker seg i Kvitfjell?

“Kvitfjell er jo allerede et populært feriemål - og med et nytt tilskudd som Origo tar vi kvalitet og attraksjon til et enda høyere nivå,” sier Camilla Maanum Trulsen, salgsleder i Alpinco.