origo-kvitfjell

Hva er det folk ønsker seg i Kvitfjell?

Utleie | 20.04.23

“Kvitfjell er jo allerede et populært feriemål - og med et nytt tilskudd som Origo tar vi kvalitet og attraksjon til et enda høyere nivå,” sier Camilla Maanum Trulsen, salgsleder i Alpinco.

Midt i leiemarkedet. Kvitfjell er midt i smørøyet for de som ønsker å leie seg en fjell-leilighet for helgen, eller en uke i solveggen med fantastiske ski- og turmuligheter. 

“Nye Origo Kvitfjell åpner for enda flere spennende muligheter i markedet vårt,” sier Maanum Trulsen. 

Stor målgruppe

“Dette er leiligheter av en høyere standard enn det meste av andre leiligheter i Kvitfjell, og beliggenheten rett ved alpinbakkene og alle fasiliteter er helt unik. Origo kommer til å gi oss et enda bedre tilbud i en nisje hvor vi ikke har hatt så mange objekter tidligere - mer high end, og i en litt høyere prisklasse.”

“I Kvitfjell finnes en stor målgruppe som ønsker seg en slik standard, og Origo passer perfekt inn i dette segmentet,” forteller Maanum Trulsen.     

Men hvem er det egentlig som typisk leier i Kvitfjell? 

“Vi har selvfølgelig mange nordmenn som er glade i å være aktive, men vi har også veldig mange danske og svenske gjester. Det er et stort nordisk fokus på aktivitetene våre, og vi ser at vi stadig får flere besøkende - ikke bare i vintersesongen,” forteller Maanum Trulsen.

“Selv om Kvitfjell nok er best kjent som en fantastisk alpindestinasjon, ønsker vi også å ta en tydelig posisjon på andre årstider.” Det jobbes nå målrettet for å skape og synliggjøre attraktive opplevelser både på sommer og høst i tillegg til vinterens tilbud.

I hvilke perioder er det ekstra populært å leie?

"Perioden før og etter jul for aktive alpinfamilier – Nyttårshelgen er svært poulær,  da samles familie og venner som ønsker å bo godt på en destinasjon som tilbyr herlig skikjøring og flotte boenheter. Første uken i januar er svensk ferieuke, og fra uke syv til uke ti kommer det veldig mange både dansker og svensker i tillegg til nordmenn som besøker destinasjonen stort sett i helger og ferieperioder.”

Mars er impulsmåneden

“Mars måned er fantastisk på fjellet, med sol og snø. Da har vi stor pågang fra nordmenn som følger med på været og bestemmer seg for en plutselig impulstur,” ler Maanum  Trulsen.    

Rå beliggenhet

Vil Origo bli et populært alternativ i dette markedet, sammenlignet med andre utleieenheter i Kvitfjell? 

“Origo vil bli svært attraktivt på grunn av beliggenheten, den unike arkitekturen og bokvalitetene - alt dette passer Kvitfjells publikum veldig godt. Origo er et spennende og attraktivt objekt midt i indrefileten,” sier Maanum Trulsen.

Der vil folk leie

Til slutt: Hvilke planer har dere for å gjøre det mer attraktivt å leie også utenom vintersesongen?

“Vi ønsker som sagt å skape og synliggjøre aktiviteter utover vårt kjerneprodukt, som er alpint. I fjellet vårt er det fantastisk å sykle, fiske eller vandre, og vi jobber for å skape enda flere reiseanledninger for alle årstider. Alt ligger jo til rette, og jobben vår er å synliggjøre det Kvitfjell har å by på - nærheten til for eksempel rafting i Sjoa, eller en aktiv dag med ungene i Hunderfossen familiepark.” 

“Du har alt dette rundt deg, og du bor midt i Norges vakreste fjellandskap! Der vil folk leie,” avslutter Maanum Trulsen. 


"For oss er Origo et kjempespennende tilskudd til utleiemarkedet i Kvitfjell”


Camilla Maanum Trulsen, salgsleder i Alpinco

Er du interessert i å leie ut hytta eller leiligheten din? 

HafjellKvitfjell Booking hører til under Alpinco, og hjelper alle som ønsker å leie ut hytta eller leiligheten sin i Kvitfjell. Det er en enkel prosess, og du velger selv hvilke perioder du ønsker å leie ut. Ta kontakt med HafjellKvitfjell Booking for å høre om hvilke muligheter som finnes.  

Gode utleieperioder:

  • Perioden fra sesongåpning til jul er populært for aktive alpinister med familie. 
  • Julen er høysesong, da spesielt romjul og nyttårshelg
  • Uke 1 er ferieuke for svensker.
  • Uke 7 -10 har vi både norske vinterferie uker, samt ferieuker i Sverige og Danmark.
  • Med lysere dager og varmere vær er mars en populær måned både for nordmenn og kunder utenlands. 
  • Påsken er høytid for utleie, og uken etter påske er svensk og tysk ferie.
  • Vårperioden er aktuell for langrenns- og randoneentusiasten, samt for aktive alpinister som skal på skisamlinger nordover.
  • Sommeren og høsten blir mer og mer populær for utenlandske kunder. 
<p>Matopplevelser på menyen</p>

Matopplevelser på menyen

Kvitfjell byr på gode matopplevelser i fleng, og fra Origo er veien kort til et stort utvalg restauranter og spennende spisesteder: Fra gourmetpølser i solveggen til fine dining med verdens vakreste utsikt.