origo-kvitfjell

Utformet i samarbeid med interiørarkitekt

Interiørkonsept | 09. mars 2023

Leilighetene i Origo er utformet i samarbeid med de erfarne interiørarkitektene Wenche Kolstad og Anne-Berit Moen.

De to interiørarkitektene har jobbet tett sammen med arkitekt, utbygger og eiendomsmegler for å sikre at leilighetene får en utforming og kvalitet som gjenspeiler de høye ambisjonene som er satt for Origo som prosjekt. 

Anne-Berit og Wenche har over 20 års erfaring fra bransjen og de jobber med alt fra store profilerte boligprosjekter for utbyggere til mindre eplehageprosjekter og private hjem og hytter. I Kvitfjell har de tidligere jobbet med innredning av hytter og prosjekter på både Vestsiden og Varden-siden

Interiørkonseptet

Interiørkonseptet er nøye sammensatt for å skape et helhetlig uttrykk i leilighetene, samtidig som interiøret skal harmonere med Origos flotte arkitektur og den vakre beliggenheten på fjellet. 

Utstrakt bruk av treverk på overflater og en fargepalett i grå- og bruntoner, gir et lunt og hyggelig uttrykk. (Bilde for inspirasjon) Vi ønsker å skape en tydelig helhet mellom boligenes eksteriør og interiør, både i farger og materialvalg. Utstrakt bruk av treverk på overflater og en fargepalett i gråog bruntoner, gir et lunt og hyggelig uttrykk. Kontraster i dempet sort på enkelte interiørdetaljer er med på å understreke den stilrene arkitekturen ytterligere.

«Det har vært en fornøyelse å lage et interiørkonsept for Origo. Prosjektets flotte arkitektur og den fantastiske beliggenheten med naturen og alpinbakkene som nærmeste nabo, har vært en stor inspirasjonskilde. Vi har hatt et konstruktivt samarbeid med arkitekt, utbygger og megler, som vi synes har gitt gode resultater. Så blir det opp til hver enkelt kjøper å sette sitt personlige preg på sin nye fritidsbolig.»

Anne-Berit Moen, Interiørarkitekt

Den attraktive beliggenheten midt i bakken legger til rette for en sporty og aktiv livsstil, og leiligheter med gode planløsninger bidrar til at alle kan få positive og fine opplevelser av sitt opphold på fjellet. 

Interiørkonseptet er et delikat samspill mellom det hyggelige, moderne og funksjonelle. Vi har laget en rolig kanvas – et godt utgangspunkt for kjøperne til selv å forme sin egen fritidsbolig i fjellheimen.

<h2 class="text-left">Olympisk hvitt gull</h2>

Olympisk hvitt gull

Kvitfjell er kjent for en meget høy standard på alpinanlegget. OL og de årlige World Cup arrangementene ligger i Kvitfjells DNA og alle som jobber her strekker seg langt for å alltid kunne levere den beste kvaliteten på skiløypene.